Komentara: 0
Pregleda: 5053
Video
Foto

OŠ "Ivan Goran Kovačić" obeležila 125 godina rada

21.03.2017. u 13:06h > 10:37
Izvor: Subotica.com
Prigodnim programom i prikazivanjem filma OŠ „Ivan Goran Kovačić“ obeležila je 125 godina postojanja.
OŠ "Ivan Goran Kovačić" obeležila 125 godina rada

U okviru obeležavanja Dana škole premijerno je prikazan film o istorijatu, kao i svim nastavnim i vannastavnim aktivnostima koje tokom školske godine pohađaju osnovci uz podršku svojih učitelje i nastavnika. Rođendan škole je, kao i prošle godine, bio prilika i da se uruče diplome i zahvalnice đacima, koji su u protekloj godini ostvarili zapažene rezultate na tamičenjima i smotrama iz različitih predmeta.

- Na taj način želimo da im odamo priznanje i da im se zahvalimo što su osvetlali obraz ove institucije. Imamo preko 60 učenika koji su osvojili neko od prva tri mesta na opštinskom, okružnom ili republičkom takmičenju - kaže Nenad Mirkov, direktor OŠ „Ivan Goran Kovačić“.

Svečanost je svojim nastupom uveličao i školski hor, pod dirigentskom palicom nastavnice muzičkog, Irene Kovačev.

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić" Obeležavanje 125 godina postojanja OŠ "Ivan Goran Kovačić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5053
Povezane teme

Oš Ivan Goran Kovačić

nenad mirkov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.