Komentara: 19
Pregleda: 13507

Oružana pljačka na Zorci, pod pretnjom pištolja oteo pazar iz radnje

08.10.2021. u 18:04h
Izvor: Subotica.com
Oružana pljačka na Zorci, pod pretnjom pištolja oteo pazar iz radnje

Sinoć oko 19 časova, u ulici Edvarda Kardelja (Kelebijski put, naselje Zorka) opljačkana je radnja. Napadač je munjevito uleteo i od radnice, pod pretnjom pištolja, tražio da mu preda sav novac.

- Sve se brzo odigralo, ušao je maskiran, tražio je novac, a kada je izlazio sapleo se kod vrata i deo novca mu je ispao pa je pokušao na brzinu da pokupi - kaže naš sagovornik. - Prodavačica je izašla za njim, vikala, pogledala je automobil, prepoznala marku ali na njemu nije bilo registarskih oznaka.

Naš sagovornik pretpostavlja da je meta pljačke trebala da bude menjačnica koja se nalazi odmah uz radnju, ali pošto nije radila da se pljačkaš odlučio da opljačka radnju.

- Kada je ušao prvo je odgurnuo radnicu, pa je tražio da otvori menjačnicu ali kada mu je rekla da menjačnica ne radi uzeo joj je novac iz kase i počeo da beži - dodaje naš sagovornik.

Policija je vrlo brzo stigla, međutim pljačkaš je pobegao u nepoznatnom pravcu, pa je potraga za njim u toku. Obavljen je uviđaj i ustanovljene su okolnosti ovog razbojništava.

U subotičkoj Policijskoj upravi su nam potvrdili da je došlo do razbojništva, da je sa slučajem upoznato nadležno tužilaštvo i da se intenzivno traga za izvršiocem krivičnog dela.

Oružana pljačka na Zorci, pod pretnjom pištolja oteo pazar iz radnje

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 13507
Povezane teme

pljačka

razbojništvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.