Komentara: 0
Pregleda: 1283

Oprez kod Majšanskog mosta

25.01.2009. u 12:50h
<p>Raskrsnica kod Maj&scaron;anskog mosta jedna je od najopasnijih u na&scaron;em gradu. Na toj raskrsnici ukr&scaron;ta se pet ulica, ukuljučujući i Maj&scaron;anski most. Često je ba&scaron; ta raskrsnica bila mesto na kom su se de&scaron;avale lak&scaron;e ili teže saobraćajne nesreće.</p>
Oprez kod Majšanskog mosta

Ona nije opasna samo po vozače motornih vozila nego i po bicikliste, jer se sa ovom raskrsnicom ukršta i biciklisstička staza. Rešenje ovoga problema još nije na vidiku.

Svaki put kada neko od biciklista silazi niz most, postoji opasnost da neko vozilo iz sporedne ulice izadje na glavni put. U takvim situacijama biciklista nije u mogućnosti mnogo toga da učini i veoma često dolazi do nesreće. Osim toga što se na raskrnici stvaraju velike gužve, nepoštovanje saobraćajnih pravila od strane vozača, još je jedan od uzročnika čestih nesreća.

Kako Yu Eko nezvanično saznaje, počela je na priprema urbanističkog plana za ovaj deo grada, ali niko ne zna, kada će ona da zaživi. Sve do tada, apelujemo na vozače, da voze veoma oprezno na ovoj deonici puta.

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1283
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.