Komentara: 2
Pregleda: 3158

Opljačkano Dečije pozorište

12.04.2010. u 20:54h
Izvor: RTV Yueco
<p>U noći između subote i nedelje opljačkano je Dečije pozori&scaron;te. Nepoznati počinioci odneli su tri kompjutera, &scaron;tampač, fotokopir aparat, dve hilti bu&scaron;ilice, kompresor kao i 300 metara kabla. Uviđaj je u toku, a policija intezivno traga za izvr&scaron;iocima ovog krivičnog dela.</p>
Opljačkano Dečije pozorište

Krađu je prva otkrila spemačica kada je juče ujutro stigla na posao. Tada je utvrđeno da su iz kancelarije odneta tri kompjutera, stampač I fotokopiraprat. Policija je juče uradila uviđaj, a šteta je procenjena na oko 200 000 dinara. Međutim, radnici koji rade na renoviranju pozorišta jutros dolaskom na posao utvrdili da su odnete i dve hilti bušilice, kompresor kao i 300 metara kabla. Gost iz Mađarske koji je tokom vikenda prespavao u pozorištu u subotu oko 20 časova, video je osobu za koju se smatra da je možda učestvovala u pljački.

Utvrđeno je da su nepoznati počinioci obili vrata sa glavnog ulaza zgrade, zatim sa stepeništa, vrata koja vode na terasu, pa da su sa terase ušli u foaje pozorišta. Iako su podaci koji se odnose na adaptaciju sačuvani, odnošenjem kompjutera nestali su podaci o zaradama zaposlenih u proteklih deset godina.

Smatra se da je reč o dobro isplaniranoj krađi jer su glumci i radnici Dečijeg pozorište u subotu u 17 časova bili na premijeri predstave u KUD «Mladost» a taksisti na stanici ispred Pozorišta nisu primetili ništa neobično. Ukupna materijalna šteta još nije utvrđena a policija intezivno traga za izvršiocima ovog krivičnog dela.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3158
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.