Komentara: 52
Pregleda: 27501

Opljačkana prodavnica u centru, policija vrlo brzo savladala osumnjičenog

17.07.2020. u 18:52h
Izvor: Subotica.com
Noćas oko 3 časa iza ponoći u centru grada opljačkana je Telenorova prodavnica. Tom prilikom osumnjičeni je otuđio nekoliko mobilnih telefona i dok je bežao preko gradilišta kod Narodnog pozorišta povredio se, zbog čega je morao biti medicinski zbrinut. Policija ga je vrlo brzo pronašla i privela.
Opljačkana prodavnica u centru, policija vrlo brzo savladala osumnjičenog

Subotička policija uhapsila je mlađeg muškarca nakon kraće potrage u naselju Tokio. Muškarac se sumnjiči za pljačku prodavnice na Korzou, priveden je nedugo nakon što je izvršio krivično delo, u posedu ukradenih telefona, zbog čega mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti izveden pred tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.  Krivično delo je kvalifikovano kao teška krađa.

Brzoj i spretnoj reakciji organa reda svedočio je i naš sugrađanin u naselju Tokio, koji je pozvao policiju, a kako kaže "stvorili su se sa nekoliko vozila u roku od minuta" i efikasno iskontrolisali situaciju.

- U neko doba noći probudilo me je lupanje na prozor, neko je zapomagao na engleskom - prepričava nam sugrađanin - Kada sam prišao prozoru video sam mladića okrvavljene noge, bez razmišljanja pozvao sam policiju, objasnio im o čemu se radi, i pojavili su se bukvalno za minut sa više strana. Odmah su ga počeli tražiti jer, kako sam kasnije saznao, odgovarao je opisu osobe za kojom je raspisana potraga.

Opljačkana prodavnica u centru, policija vrlo brzo savladala osumnjičenog

Kako nam prepričava sugrađanin momak je počeo da beži kada je stigla policija, ali vrlo brzo su ga pronašli, priveli a zatim i odvezli da mu se saniraju povrede.

Naš sugrađanin je zamolio da pohvalimo intervenciju policije, navodeći da ovo nije prvi slučaj da je imao vrlo pozitivno iskustvo, te da su policijski službenici i ovaj put vrlo profesionalno obavili svoj posao.

- Ovakve reakcije meni i mojoj porodici ulivaju sigurnost i jačaju poverenje u policiju jer ovo je pokazni primer da možemo da računamo na njih! - dodaje sugrađanin, svedok nemile scene.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 27501
Povezane teme

teška krađa

migranti

telenor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.