Komentara: 128
Pregleda: 8647

Oliveru Duliću nagrada reformator godine

16.12.2011. u 00:47h
Izvor: SuMedija
Oliveru Duliću nagrada reformator godine

Na svečanosti koja će se sutra održati u Narodnoj biblioteci u Beogradu, dr Oliveru Duliću, ministru životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije, biće uručena nagrada za reformatora godine, saznaje eksluzivno Medija Centar. Ovu nagradu, treću godinu zaredom, dodeljuje Upravni odbor Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Laureati za nagradu reformator godine se biraju iz redova javnih uprava, kao pojedinci sa vizijom i profesionalnim integritetom, koji se aktivno zalažu za promene i odlučno ih sprovode u delo kako bi državna i lokalna administracija delovale na efikasniji i transparentiji način, odnosno kako bi se unapredio ambijent za poslovanje i investiranje.

U maju ove godine, dr Oliver Dulić je dobio prestižnu nagradu "Najevropljanin Srbije" za 2010. godinu, za oblast kulture življena i unapredenja životne sredine.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 128
Pregleda: 8647
Povezane teme

Oliver Dulić

reformator godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.