Komentara: 18
Pregleda: 9082

Oliver Dulić svedočio u istrazi

05.11.2013. u 17:30h
Izvor: Radio Subotica
Bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić danas je svedočio u istrazi koja se vodi protiv njegovog nekadašnjeg pomoćnika Nebojše Janjića i direktora i suvlasnika firme "MB gas oil" Mileta Brežančića.
Oliver Dulić svedočio u istrazi

Dulić je kao svedok dao iskaz u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi istragu protiv Janjića i Brežančića i na saslušanju se zadržao oko sat i po vremena. Brežančićevi branioci, Nemanja Govedarica i Dejan Dobrosavljević rekli su Tanjugu posle salušanja da je Dulić u svom iskazu odbacio tvdnje da je u njegovom ministarstvu izvršeno bilo kakvo krivično delo.

Advokati međutim nisu želeli da iznose druge detalje iz Dulićevog iskaza zbog tajnosti istrage koja je u toku. Janjić i Brežančić uhapšeni su 2. oktobra.

Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu produžio im je prošle sedmice pritvor za još 30 dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogli da utiču na svedoke, a Brežančiću i da bi mogao da ponovi krivično delo.

Istraga se protiv njih vodi zbog sumnje da je Janjić tokom 2009. i 2010. godine, dok je bio pomoćnik ministra Olivera Dulića, u dva navrata primio poklon u novcu, i to ukupno 152.000 evra.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 9082

Povezana vest

Povezane teme

Oliver Dulić

nebojša janjić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.