Komentara: 32
Pregleda: 4601

Oliver Dulić: Besmislice iz SVM

11.05.2012. u 16:17h
Izvor: SuMedija
Oliver Dulić, koji je u Subotici bio prvi na listi „Izbor za bolji život – Boris Tadić“, koja je u Subotici osvojila najviše glasova, danas je novinarima na uvid dao Službeni list od 12. maja 2008. godine, u kome su takođe objavljeni konačni rezultati prošlih izbora, održanih dan ranije.
Oliver Dulić: Besmislice iz SVM

- Drugi dokaz da iz SVM-a pokazuju elelementarni nedostatak dostojanstva, nakon izbornog poraza, je i njihov zahtev Gradskoj izbornoj komisiji, u kome jasno stoji da traže uvid u izborni materijal, od 10. maja u 18 časova, do ponoći narednog dana, i to im je i odobreno. Nikakvog odugovlačenja o kojem oni pričaju nije bilo. Isto tako, i naši posmatrači učestvuju u pregledavanju izbornog materijala i ozbiljnijih nepravilnosti nema. Takođe, na svih 109 izbornih mesta u gradu, SVM je imao svoje posmatrače koji su potpisali sve zapisnike po zatvaranju birališta i prebrojavanju glasova. Zato su priče o navodnoj krađi potpune besmislice – rekao je Oliver Dulić na pres konferenciji održanoj u prostorijama subotičkog odbora DS-a.

On je dodao da su posmatrači OEBS-a i CESID-a u izbornoj noći potvrdili da nije bilo nepravilnosti, kao i kontrolori svih stranaka koje su učestvovale na izborima.

- Tek kasnije, kada su počeli da pristižu rezultat sa svih nivoa, shvatili su da nisu ispunjena njihova očekivanja i onda su krenule besmislice o navodnoj krađi – naglasio je dr Dulić.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 4601
Povezane teme

Oliver Dulić

rezultati izbora u subotici

izbori subotica 2012

izbori 2012

rezultati glasanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.