Komentara: 2
Pregleda: 3262

Okrugli sto - uloga zdravstvenih radnika u sprečavanju nasilja nad ženama

19.01.2015. u 12:32h
Izvor: Subotica.com
Ove nedelje u Subotici biće održan sastanak u okviru kampanje Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju i Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana, za podizanje svesti zaposlenih u zdravstvu u vezi sa njihovom ulogom u sprečavanju nasilja nad ženama.
Okrugli sto - uloga zdravstvenih radnika u sprečavanju nasilja nad ženama

O zadacima zdravstvenih ustanova u zaštiti žena od nasilja u porodici i u partnerskim odnosima predstavnicima domova zdravlja, bolnica, zavoda za javno zdravlje i lokalnih samouprava sa teritorije Severnobanatskog, odnosno Severnobačkog okruga govoriće pomoćnica pokrajinskog sekretara za zdravstvo dr Danijela Stanković Baričak, direktor Doma zdravlja u Inđiji prim. Dr Vasa Petrović i zamenica pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana za ravnopravnost polova Danica Todorov.

Sastanak u Subotici biće održan u petak, 23. januara sa početkom u 10. 30 časova u Svečanoj sali Zavoda za javno zdravlje (Zmaj Jovina 30).

Sastanci sa predstavnicima zdravstvenih ustanova u januaru i februaru biće održani još u Somboru, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu i Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3262

Povezana vest

Povezane teme

nasilje nad ženama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.