• Pregleda: 2989

Okončana akcija "Hiljaditi član"

Okončana akcija "Hiljaditi član"
Gradskom odboru Socijaldemokratske partije Srbije pristupilo je 40 novih članova, sa čime je ovaj gradski odbor okončao akciju “hiljaditi član”. Snežana Šijan, Dragoljub Terzija i Ranko Radulović iz GO pokret socijalista, kao i Ferenc Olman iz URS-a, najzvučnija su imena koju su danas svečano pristupila ovoj partiji. Novim članovima, GO SDP-a dobija resorne odbore za prosvetu, pravna pitanja i sport što znači da se ova partija proširila i osnažila sa individualno kvalitetnim ljudima. SDP je za samo godinu dana postojanja na lokalu osnovao 10 resornih odbora, 32 mesna odbora, gde je osvojio ukupno 15 mandata, a pokazali su se i kao dobri koalicioni partneri. Ovako čvrsta infrastruktura stanke daje im za pravo, bar prema rečima predsednika gradskog odbora, da samouvereno izađu na predstojeće izbore.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
Momir Odgovori
Jeli vam čavka mozak popila, reče naš narod ? Da li vi znate ko je Rasim Ljajić ? Da li vi znate da je njega i Sulejmana Ugljanina iznjedrio Alija! Da li vi znate da su oni sa Alijom osnovali SDA. Zbog njihovog delovanja i njihovog zelenog barjaka Vuk Drašković je najavljivao seču ruku. Da li znate da je Rasim Ljajić jedini političar uz Mlađana Dinkića 11 godina na vlasti. Čovek kojem odgovara svaka kombinacija vlasti - dovoljno govori o njegovom mentalnom sklopu. Za vas je Rasim Ljajić neki novi i njegova SDP neka nova stranka. Ja vas iskreno žalim!
Pobeda Omladine Odgovori
Dokle vise sa tim politickim kurvanjem... Da cujem ko daje najvise za clansku karticu...?
Marko Odgovori
Sramota,Ljaljic je duze na vlasti nego sto je bio Milosevic,ministar za rad i zaposljavanje a imamo od 2008god, 300.000 vise nezaposlenih.....a sad pravi koaliciju sa partijom Mire Markovic.Sramota za Suboticu!
Sanda Odgovori
Sezona preletača je u punom jeku, ne samo u ovom slučaju već i inače pa će biti pometnja ko će gde da se smesti i kombinacije su više nego golicljive.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.