Komentara: 3
Pregleda: 4157

Oko 2.000 gostiju u Subotici i na Paliću tokom novogodišnjih praznika

19.12.2013. u 16:20h
Izvor: RTV Yueco
Oko 2.000 domaćih i stranih gostiju dočekaće novu 2014. godinu u Subotici i na Paliću. Mnogi smeštajni kapaciteti u hotelima su već popunjeni, a očekuje se više stranih nego domaćih gostiju. Razlog za to leži u dobrom odnosu cene i ponude, kao i u njenoj specifičnosti, navode u Turističkoj organizaciji grada Subotica.
Oko 2.000 gostiju u Subotici i na Paliću tokom novogodišnjih praznika

Desetak dana ostalo je do Nove godine, a jedan od najvećih subotičkih hotela – “Galerija” već je skoro popunio smeštajne kapacitete za predstojeće praznike, a moguće je, kako se bude bližila najluđa noć, da se stvore i liste čekanja. Kako navode u menadžmentu ovog hotela, takva situacija ponavlja se već nekoliko godina unazad.

Salaši, tamburaši, vino i vinarije, dobra specifična kuhinja. Dovoljno blizu velikim centrima, dovoljno daleko od gradske gužve. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih u Turističkoj organizaciji grada Subotica očekuju da će tokom novogodišnjih praznika u Subotici biti popunjeno preko 80 odsto od oko 2.100 ležajeva turističke regije Subotica – Palić. Na osnovu ovogodišnjih turističkih pokazatelja, očekuje se veći broj inostranih u odnosu na domaće goste.

U preduzeću Park Palić kažu da su ugostitelji sa Palića pripremili interesante novogodišnje aranžmane. Pored domaćih turista, za doček nove godine na Paliću postoji veliko interesovanje i od strane turista iz zemalja bivše Jugoslavije, pa su u pojedinim objektima već popunjeni svi smeštajni kapaciteti, dok za ostale postoji veliko interesovanje ali se pretpostavlja da će se raditi o „last minute“ prodaji. Cene aranžmana se kreću od 1200 do 50.000 dinara u zavisnosti od toga za koliko dana se gosti odlučuju i kakav paket aranžman koriste.

Neke od aktuelnih ponuda za Doček nove godine možete videti u Novogodišnjem odeljku

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4157
Povezane teme

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

nova godina palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.