Komentara: 1
Pregleda: 5944

OKK "Spartak" najbolji u Vojvodini

22.05.2017. u 18:10h
Izvor: TV Subotica
Košarkaši OKK "Spartak", uzrast do 16 godina, osvojili su titulu prvaka Vojvodine pošto su bili najbolji na završnom turniru, koji je održan proteklog vikenda u našem gradu.
OKK "Spartak" najbolji u Vojvodini

Osim domaćina učešće su obezbedili Difens iz Novog Sada, zrenjaninski Petrovgrad i KK Beočin. Subotičani su u polufinalu savladali Difens rezultatom 82-55. OKK Spartak je počeo nešto sporije. Povukli su Kojić i Urošević a kada su se u trećoj deonici razigrali i ostali prednost je porasla i novosađani više nisu mogli da isprate taj ritam. Na kraju ubedljiva pobeda za prolaz u finale i susret sa Petrovgradom.

Meč dva najbolja tima odigran je u nedelju u Hali Sportova. Košarkaši Petrovgrada pružili su značajno jači otpor. OKK Spartak je imao prednost u najvećem delu susreta ali su zrenjaninci pretili do samog kraja. Ekipa trenera Saše Buljovčića izdržala je pritisak, pokazala karakter i slavila rezultatom 69-60.

OKK "Spartak" najbolji u Vojvodini

Foto: Facebook "Sportisti Subotica"

Usledilo je veliko slavlje i proglašenje najboljih pojedanaca koji su nakon svega naglasili da je ovaj uspeh posledica timske igra i drugarstva koje ova generacija stavlja ispred pojedinačnih priznanja.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5944
Povezane teme

omladinski košarkaški klub spartak

okk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.