• Pregleda: 6044

Okačili klupu o krošnju

Okačili klupu o krošnju

Vandali nemilice i dalje uništavaju dečija igrališta, pale tobogan, lome sprave, a nedavno su na igralištu na Somborskom putu, u blizini Buvljaka uspeli da klupu okače o krošnju.

Njihova meta uglavnom su igrališta udaljena od centra grada.

Rešenje je svakako u video nadzoru, ali u Direkciji za izgradnju grada kažu da za sada novca za takvu investiciju nema.

Iz Direkcije takođe kažu da se na dečijim igralištima interveniše nakon prijave građana ili prilikom periodičnih obilazaka Službe za komunalije. Tako je, za sada, u planu zamena i popravka sprava na igralištu pored "Kalvarija".

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

10
ivan Odgovori
" Skola bez nasilja"
platu primaju zar ne Odgovori
Za cega placamo komunalnu policiju da kaznjava stare ljude oko grobla kad prodaju cvece ili da se vozikaju kolima po gradu NEKA ZARADE PLATU POBOGU
sin Odgovori
"Rešenje je svakako u video nadzoru"
Rešenje bi trebalo da je u kućnom vaspitanju i boljoj kontroli kritičnih mesta od strane službenih lica,ne samo iz vozila,nego i u patroli kao nekada,dobro dođe za cirkulaciju,a pomaže i društvu.
ivica Odgovori
Ako stave video nadzor,prvo ce njega unistiti,a potom i ono sto su naumili.ne popravljivi smo.i onda nije ni cudo sto se nema para kad na jednu stvar dajemo 10 puta pare.da li bi jedna porodica imala para kada bi svaki mesec morala da kupuje nov namestaj jer je prethodni unistila iz hira???
PeroLožač Odgovori
Za ovakve stvari možemo slobodno da krivimo sudstvo. Iz ličnog primera sam osetio efikasnost sudstva kada su u pitanju (ako je ovde slučaj) sa maloletnim delikventima. Policija odradila svoj posao, a sudstvo reagovalo posle tri godine. Takvi slučajevi daju balavcima da prave nerede po gradu jer znaju da od kazni neće biti ništa, zbog efikasnog sudstva koje MI građani plaćamo. Na kraju platimo štetu i njihovu neefikasnost.
građanin Odgovori
Kada bi milicija obavljala savesno svoj poso ovakvi vadala ne bi bilo.
Policija nam sedi po kladionicama i kafićima a mladi vršljaju gradom.
kaja Odgovori
Na istom tom igralištu vec neko vreme stoji oboreno stablo od nevremena. Nije istina da niko nije u stanju da ga skloni odatle. Još visi sa drveta, samo treba na neko dete da padne, pa da se onda setite vi iz Čistoće...
gmommy Odgovori
Slažem se, ali sve kreće od kuće i kućnog vaspitanja
lakumity Odgovori
Zar je komunalcima zabranjeno da malo patroliraju gradom ?
Vanja Odgovori
Pretpostavljam da facebook sajt nije bio dostupan pa se klinci iznervirali.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.