Komentara: 3
Pregleda: 2825
Foto

Održano VI indor državno prvenstvо u parastreličarstvu

28.04.2014. u 20:52h
Izvor: Parastreličarski klub "Veteran"
Parastreličarski klub "Veteran" u nedelju bio je organizator 6. indor državnog prvenstva u parastreličarstvu koje je održano u Hali sportova u Subotici, takmičenje je održano u okviru kalendara takmičenja Saveza invalida streličara Srbije.
Održano VI indor državno prvenstvо u parastreličarstvu

Takmičenje je proteklo po planu sa nešto manjim brojem takmičara nego što je očekivano, učestvovalo je ukupno 17 takmičara iz 5  klubova. 

Što se tiče postignutih rezultata takmičara PSK "Veteran" izdvojili su se Mladen Pajović koji je osvojio zlatnu medalјu u kategoriji sedeći stav pucanje kompaund lukom i Aleksandar Žepinić koji je osvoio zlatnu medalјu u kategoriji sedeći stav pucanje rikarovim lukom (olimpijskim lukom). Pored njih bronzane medalјe su osvojili Želјko Moravčić u kategoriji sedeći stav pucanje rikarovim lukom (olimpijskim lukom) i Veselin Uzelac u kategoriji stojeći stav stav pucanje rikarovim lukom (olimpijskim lukom), što je ukupno donelo 2 zlatne i 2 bronzane medalјe za subotički klub i prvo mesto u konačnom plasmanu.

Organizaciju takmičenja su pomogli Grad Subotica, JKP "Stadion", Savez invalida streličara Srbije, AD "Trgopromet" i pekara "Evropa".

Održano VI indor državno prvenstvо u parastreličarstvu

Što se tiče dalјih planova, ističu u PSK "Veteran", neophodno je da se u što pre prikupe sredstva za kupovinu profesionalne opreme (olimpijskog luka sa pratećom opremom) koja će biti data na korišćenje Aleksandru Žepiniću, s obzirom da je svojim rezultatom pokazao da ima veliki potencijal jer je  za manje od godinu dana rada (treninga) uspeo da sa lukom izuzetno lošeg kvaliteta postigne 483 poena.

"Ukoliko ne uspemo u tome, bez obzira na njegove rezultate, sa ovom opremom neće moći da ode kao reprezentativac Srbije na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Švajcarskoj u avgustu mesecu ove godine, što bi bila velika šteta jer uz kvalitetnu opremu on sigurno ima potencijala da se kvalifikuje u četvrt finale pa čak i da donese medalјu sa Evropskog prvenstva." - zaključio je Veselin Uzelac, predsednik PSK "Veteran"

Održano VI indor državno prvenstvо u parastreličarstvu

Izvor: Parastreličarski klub "Veteran"
Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu Šesto indor državno prvenstvo u parastreličarstvu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 2825
Povezane teme

streličarski klub veteran

parastreličarstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.