Komentara: 0
Pregleda: 4608
Foto

Održano veče španske kuhinje u hotelu Galerija

15.07.2013. u 13:31h
Izvor: RTV City
Ljubitelji Španske kuhinje za vikend su itekako uživali. Nakon mediteranske večeri, i onih posvećenih italijanskoj i mađarskoj kuhinji, Hotel Galleria je za preko 200 subotičana, priredio veče Španske kuhinje.
Održano veče španske kuhinje u hotelu Galerija

Gastronomske specijalitete pripremao je kuvar sa dugogodišnjim iskustvom, a za sjajnu atmosferu bila je zadužena pevačica Jellena. Svaki gost je kao piće dobrodošlice dobio tradicionalno špansko piće Sangriju.

Direktor ovog hotelsko-kongresnog kompleksa Danilo Uzelac, istakao je da Subotici nedostaju nova dešavanja, te da su se iz tog razloga odlučili da Subotičanima omoguće raznovrsniju ponudu. Da je ovo veče bilo itekako zanimljivo našim sugrađanima, govori podatak da je preko 200 naših sugrađana prisustvovalo ovom događaju.

Izvor: RTV City
Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje Veče Španske kuhinje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4608
Povezane teme

hotel galerija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.