Komentara: 1
Pregleda: 5476

Održano takmičenje za najlepšu božićno-novogodišnju jelku

08.12.2016. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
U Gerontološkom klubu Centar I održano je takmičenje za najlepšu božićno-novogodišnju jelku, na kome su učestvovali članovi tri doma Gerontološkog centra i svih deset gerontoloških klubova na teritoriji Grada.
Održano takmičenje za najlepšu božićno-novogodišnju jelku

Izbor za najlepšu novogodišnju jelku,   ove godine, prvi put je održan u okviru Službe za otvorenu zaštitu Gerontološkog centra. Jelka pobedničke ekipe predstavljaće subotički Gerontološki centar na tradicionalnom prazničnom takmičenju, koje će sutra biti održano u Zrenjaninu.

- Na organizovanje ove manifestacije nas je podstaklo naše dugogodišnje učešće na ovakvoj manifestaciji u Zrenjaninu. Svake godine smo učestvovali na tom takmičenju, osvajali smo nagrade, a nekad i samo  zahvalnice. Ovaj put smo pokušali da to podignemo na malo viši nivo, da organizujemo naše interno takmičenje, da svi gerontološki klubovi i domski objekti učestvovuju u ovoj kreativnoj radionici, odnosno u ovom takmičenju za najlepše ukrašenu božićno-novogodišnju jelku-kaže direktor Gerontološkog centra, Petar Balažević.

Održano takmičenje za najlepšu božićno-novogodišnju jelku

Zadatak korisnika Gerontološkog centra  bio je  da izrade novogodišnje ukrase od prirodnih ili recikliranih materijala. Po oceni žirija, najkreativniji  bili su članovi ekipe Doma za stare „Dudova šuma“,  te će oni biti predstavnici Subotice na takmičenju, koje se više od deceniju održava u organizaciji zrenjaninskog Gerontološkog centra.

- Naš moto je bio „Reciklaža nije gnjavaža“. Sve ukrase za novogodišnju jelku smo napravili od recikliranog materijala, papira, plastike, a koristili smo i sijalice. Trebalo nam je oko nedelju dana da izradimo ukrase, pokazali smo da ukoliko ste kreativni sve se može napraviti. Bilo nas je 8-9 u ekipi, a za nas je najvažnije  što smo se lepo družili na radionicama-kaže Miodrag Kupusarević, član pobedničke ekipe i  korisnik Doma za stare „Dudova šuma“.

Održano takmičenje za najlepšu božićno-novogodišnju jelku

Pored tradicionalno okićenih jelki,  predstavljene su i četiri improvizovane jelke,  kolači  medenjaci koji  su delo vrednih i kreativnih članica Gerontološkog kluba „Centar I“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5476
Povezane teme

gerontološki centar subotica

petar balažević

gerontološki klub centar 1

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.