Komentara: 3
Pregleda: 3176

Održano takmičenje u bededništvu "u Zoranovu čast"

24.02.2014. u 15:11h
Izvor: RTV Yueco
Petočlani žiri, na čelu sa pomoćnicom glavnom urednika NIN-a, Vesnom Mališić , doneo je odluku da prvo mesto dodeli studentkinji Ljubici Mićunović iz Vrbasa. Naziv njene besede je glasio „Stojim u mestu, a osećam korak“. Drugo mesto je pripalo Dimitriju Gušiću, a treće Bojanu Torbici.
Održano takmičenje u bededništvu "u Zoranovu čast"

Studentkinja i glumica amaterskog pozorišta iz Vrbasa, Ljubica Mićunović, pobednica je kvalifikacionog takmičenja u Subotici. Ljubica je rekla da voli besedništvo, jer doprinosi razvoju konstruktivnog mišljenja i boljem pogledu na život. Publici se predstavila besedom „Stojim u mestu, a osećam korak“.

Drugo mesto je zauzeo Dimitrije Gušić, a treće Bojan Torbica. Ostalim takmičarima, petočlani žiri, dodelio je plakete. Predsednica žirija, pomoćnica glavnog urednika NIN-a, Vesna Mališić je nakon takmičenja rekla da su ovi mladi ljudi sa njihovom energijom  spremni da menjaju svet.

Finalno takmičenje u čast Zorana Đinđića, biće održano u Beogradu, 12. marta. Ovogodišnje kvalifikaciono takmičenje u Subotici, omeo je manji incident kada je  nenajavljeno iz publike na scenu izašao gledalac, neistomišljenik,  želeći da iznese svoje stavove, koji nisu bili u skladu sa programom i duhom održavanja takmičenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3176
Povezane teme

dečje pozorište

besede u Zoranovu čast

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.