Komentara: 0
Pregleda: 6282

Održano finale konkursa „A sad, ti! Izbor za ella lice“!

19.06.2010. u 15:32h
<p>12. juna 2010. u Subotici u prelepom ambijentu hotela &bdquo;Galleria" održano je finale konkursa &bdquo;A sad, ti! Izbor za ella lice". Odlukom žirija, Zorana Vinčić (Inđija) progla&scaron;ena je za pobednicu. U finalu su učestvovale devojke sa najvećim brojem glasova od preko 800 učesnica konkursa.</p>
Održano finale konkursa „A sad, ti! Izbor za ella lice“!

Možemo slobodno reći da je ella konkursom na Facebook-u postavila nove standarde u korišćenju savremenih medija u promotivne svrhe. Na konkurs se prijavilo preko 800 devojaka, a preko 35.000 ljubitelja ella proizvoda na Facebook-u uzelo je učešće glasajući za svoje favorite, stvarajući tako jednu od najvećih facebook zajednica u Srbiji (posvećenih nekom brendu). Tokom kampanje ella brend je direktno komunicirao sa svojim potrošačima razmenjujući mnoge sugestije, pohvale, predloge.

Pobednicu je izabrao eminentni žiri i ona će uživati u romantičnom putovanju u Pariz! Priliku da se fotografišu za profesionalni photo book dobile su Jelena Knežević iz Novog Sada, Katarina Prvulović iz Beograda i Miona Zdravković iz Niša. Uz photo book, priliku da vikend provede u Subotici dobila je Marija Erić iz Beograda. Žiri je dodelio i specijalnu nagradu za stil i kreativnost koju je dobila Zara Crnković (Vršac) . Nagrade devojkama uručila je Ana Pendić, koja je pobednici poželela lep i romantičan boravak u Parizu. U finalu su učestvovale i Subotičanke - Kristina Ivković i Dragana Vukov.

Ella  Mlekara Subotica pobednice na izboru

Mlekara AD se zahvaljuje na izuzetnom odzivu kako prijavljenih devojaka tako i fanova koji su glasali. Mlekara iz Subotice sa svojim ella brendom želi da se sve devojke osećaju pobednicama i da promoviše jedan poseban, aktivni i zdrav životni stil - stil ella devojke.

Kompletan set fotografija možete pogledati u našem albumu

Postavljeno pre 13 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6282
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.