Komentara: 1
Pregleda: 2730

Održano 5. takmičenje u pravljenju mostova od testa

09.04.2014. u 16:27h
Izvor: Subotica.com
U amfiteatru Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici u petak je održano takmičenje, peto po redu, u izgradnji mosta od testa.
Održano 5. takmičenje u pravljenju mostova od testa

Takmičenje se održalo u dve kategorije. U kategoriji srednjoškolaca, gde su se takmičili mostovi čija najveća dozvoljena masa je bila 400g, a raspon mostova između 500 i 600 mm, pobedila je ekipa sačinjena od đaka Tehničke srednje škole "Ivan Sarić" iz Subotice.

Članovi ekipe su bili Bence Bažo, Viktor Horvat, Danijel Györe, Kornél Rácz, Endre  Saulić. Most koji su graditelji nazvali "Veliki Brat" izdžao je  opterećenje od 36 kg.

U kategoriji visokoškolskih ekipa, gde su se  takmičili mostovi čija najveća masa nije smela da prekorači 1000 g, a  raspon mostova je bilo između 1000 i 1200 mm, pobedili su studenti  Visoke tehnničke škole strukovnih studija Subotica.

Članovi ekipe su  bili Armin Budimlić, Edina Kovač, David Takač.  Nosivost njihovog mosta koji je nosio naziv "T.D.K.E.B.A" je bio 126 kg.

Održano 5. takmičenje u pravljenju mostova od testa

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2730
Povezane teme

visoka tehnička škola

vtš

tehnička škola ivan sarić

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.