Komentara: 1
Pregleda: 4568
Foto

Održane VI SuTeam Olimpijske igre dece

22.04.2017. u 18:12h
Izvor: Subotica.com
U Tehničkoj školi "Ivan Sarić" održane su VI Olimpijske igre dece koje su ove godine okupile 30 ekipa, odnosno 157-oro dece predškolskog uzrasta. U dva bloka deca su kroz zabavu iskazivala svoje veštine u raznim igrama.
Održane VI SuTeam Olimpijske igre dece

"SuTeam" škola sporta organizovala je Olimpijske igre dece, po šesti put u nizu, na kojoj se ove godine okupilo više od 150 dece, među kojima su bila i najmlađi iz subotičkih vrtića i deca iz zrenjaninske škole sporta "Long jump", naše poznate atletičarke Ivane Španović, a koja će za mesec dana ugostiti upravo decu SuTeam škole sporta.

Kao i svake godine organizaciju ove sportske manifestacije, koja tradicionalno kroz promociju sporta, odnosno bavljenja fizičkim aktivnostima privlači veliki broj dece predškoskog uzrasta, pomogle su kompanije iz Subotice, kao što su Infostud, Heto Hardi, Voda-voda, Vila Majur, Hotel Gloria, ali i lokalna samouprava.

Održane VI SuTeam Olimpijske igre dece

Održane VI SuTeam Olimpijske igre dece

Cilj manifestacije je da se deca druže, takmiče se u raznim veštinama prikladnim za njihov uzrast i samim time kroz zabavne igre iskažu određene sklonosti ka nekoj grani sporta koja bi im možda mogla biti dominatna u daljem sportskom usmeravanju. Iako se za ostvarene uspehe dodeljuju medalje i pehari, iz SuTeam-a ističu da su rezultati na ovom nivou u drugom planu.

Predsednik udruženja "SuTeam", Srđan Dakić, zahvalio se svima koji su bili uključeni u organizaciju ove dečje sportske manifestacije, pre svega nastavnicima, trenerima, ali i roditeljima koji su u velikom broju sa tribina bodrili svoju decu i zajedno sa njima slavili osvojene medalje i pehare.

Održane VI SuTeam Olimpijske igre dece

Izvor: Subotica.com
VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece VI SuTeam Olimpijske igre dece
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 23 časova
Komentara: 1
Pregleda: 4568
Povezane teme

suteam

suteam olimpijske igre dece

suteam škola sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.