Komentara: 4
Pregleda: 2559

Održana završna svečanost na ledu

06.03.2018. u 10:19h
Izvor: Savez bačkih Bunjevaca (SBB)
Na Gradskom klizalištu u organizaciji Gradskog saveza „Sport za sve” u nedelju, 25. februara, održana je završna svečanost na ledu za sezonu 2017/18 pod nazivom „Annie” u okviru rekreativnog programa klizanje.
Održana završna svečanost na ledu

Program  podrazumeva učenje i savladavanje prvih koraka na ledu. Osnovni cilj programa je da deca i odrasli bez obzira na starosni uzrast i klizačke sposobnosti imaju mogućnosti da se upoznaju sa elementima umetničkog klizanja i rekreativno treniraju.

Svake godine priključuju se novi članovi, dok stalni članovi iz sezone u sezonu već duži niz godina kontinuirano rekreativno treniraju umetničko klizanje. Na kraju svake sezone sva naučena umeća prikažu putem revijalnih nastupa.

Tako je bilo i ove sezone, na Završnoj svečanosti učesnici programa putem revijalnih nastupa prikazali svoja klizačka umeća u koreografijama na muziku:

  1. „Majmunski ples”Bruno Đuraković, Bogdan Štefković, Nikola Konjikušić, Nađa Merković,Anja Dželetović, Lili Takač, Lena Rudinski, Mila Ćakić, Petra Babić i Milica Živković .
  2. „Maybe” – Lana Mirkov kao Annie
  3. „ It’s a Hard Knock Life” – Vanja Miličević, Mihaela Ifković, Lejla Sebenji, Draginja Babić, Teodora Tuco, Kira Terteli, Nađa Orsag, Dora Domorad, Petra Zorić, Majda Čakić , Ivana Srdija, Mate Molnar i Aleksa Neorčić.
  4. „Youre Never Fully Dressed Without A Smile” – Livia Molnar, Altea Evetović, Tijana Maravić, Kalina Reković , Jovana Ćirjaković i Milica Saulić
  5. „Little Girls” - Anamarija Nadaški  kao gospođa Henigen
  6. „Moonquake Lake”-   Miona Knežević, Matea Ifković, Mirjana Gubatović Radaković I Ema Mirkov.
  7. „I Don’t Need Anything But You” – Štefković Marina I Štefović Anđela
  8. Tomorrow” - Lana Mirkov , Anamarija Nadaški i svi učesnici.

Program  „Klizanje” vodile su Merima Kulić i Maja Miškovići profesorice fizičkog vaspitanja i treneri umetničkog klizanja. 

Izvor: Savez bačkih Bunjevaca (SBB)
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2559
Povezane teme

klizalište subotica

gradsko klizalište

sport za sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.