Komentara: 1
Pregleda: 2850

Održana trka Deda Mrazeva na Paliću

09.12.2013. u 13:58h
Izvor: RTV City
U organizaciji preduzeća Park Palić i Mesne zajednice, na Paliću je proteklog vikenda održana tradicionalna trka Deda mrazova, deveta po redu.
Održana trka Deda Mrazeva na Paliću

Roditelji i mališani gotovo svih uzrasta, uz druženje i dobru zabavu trčali su ili šetali po kružnoj stazi u dužini od 600 metara tokom sat vremena, a ako bi stekao pravo na učešće, svaki od učesnika morao je da bude obučen kao deda Mraz ili da ima bar deo njegove odeće.

Cilj ove manifestacije je koja se iz godine u godinu organizuje pred božićne i novogodišnje praznike je jačanje sportskog duha i mladih i starih, druženje, zabava i početak proslave praznika.

Trku Deda mrazova obeležio je veliki broj posetilaca iz zemlje, ali i inostranstva, koji su doprineli da ovogodišnja manifestacija bude jedna od najposećenijih u poslednjih sedam godina.

Učesnici koji su na kraju trke dobili medalju za uspomenu, imali su mogućnost da se posluže sendvičima sa mašću i paprikom, ali i kuvanim vinom i čajem.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2850
Povezane teme

trka deda mrazova

trka deda mrazeva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.