• Pregleda: 1648

Održana "Sunčana jesen života" za naše starije sugrađane

Višegodišnja tradicija obeležavanja dana naših starijih sugrađana, održana je i ove godine u organizaciji Mesnog udruženja penzionera MZ Centar III.
Održana "Sunčana jesen života" za naše starije sugrađane

Veliki broj sugrađana prisustvovao je i ovogodišnjoj manifestaciji "Sunčana jesen života", koja se po tradiciji održala u OISŠ "Žarko Zrenjanin". Izuzetan nastup učenika ove škole, kao i njihovih drugara iz Muzičke škole, doprineo je lepom ugođaju svih prisutnih. U okviru kuturnog sadžaja večeri, prisutnima su se obratili pesnici Laslo Tot i Sredoje Topalović, koji su nastupili sa svojim delima.

Kao i svake godine, organizatori su priredili prigodne poklone najstarijim stanovnicima Mesne zajednice Centar III. Priznanje najstariji sugrađanin pripalo je Ivanu Tumbasu, a najstarija sugrađanka je Katarini Perhe. Za najdugovečniji bračni par našeg grada, proglašeni su Čila i Janoš Fabian.

Zamenica predsednika Mesnog udruženja penzionera Centar III, Katica Romoda, podelila je sa prisutnima aktivnostima ovog udruženja u proteklom periodu, dok je domaćin ove večeri direktorica OISŠ "Žarko Zrenjanin", Dragana Vučković, istakla izvanrednu saradnju ove obrazovne ustanove i mesne zajednice.

Na kraju manifestacije, predsednik udruženja invalida rada Subotice, Stanko Nimčević, pozdravljajući sve prisutne, istakao je MZ Centar III kao posebno aktivnu u saradnji i organizaciji različitih aktivnosti u brojnim segmentima društvenih aktivnosti.​

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.