Komentara: 10
Pregleda: 4899

Održana sednica Gradskog veća

04.02.2014. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
Gradsko veće je usvojilo predlog Odluke o izradi plana detaljne regulacije za deo obalnog pojasa Palićkog jezera, kao i Odluku o dopuni odluke o javnim parkiralištima.
Održana sednica Gradskog veća

Usvojen je i predlog Odluke o korišćenju Fonda za zaštitu životne sredine u okviru koga programima koji će biti realizovani izdvojeno je 100.200.000,00 dinara. Članovi veća su usvojili predloge programa javnih i komunalnih preduzeža i svi pšredlozi odluka su poslati Skupštini grada na usvajanje.

Pored toga, gradsko veće je donelo Rešenje da zamenik načelnika Gradske uprave Subotica bude diplomirani pravnik Đula Ladocki. On se postavlja na mandatni period od pet godina, sa narednim danom od dana prestanka funkcije sekretara Skupštine grada.

Odlukom o izboru kandidata za postavljenje zamenika načelnika Gradske uprave iz decembra prošle godine, odlučeno je da se po Javnom oglasu bira kandidat Đula Ladocki, te da će izabrani kandidat biti postavljen za zamenika načelnika po konačnosti te Odluke. Odluka je postala konačna 9. januara, stoga je Gradsko veće na sednici 31. januara donelo takvo Rešenje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 4899
Povezane teme

gradsko veće

đula ladocki

sednica gradskog veća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.