Komentara: 2
Pregleda: 4989
Foto

Održana promocija turističke ponude i kuhinje Istre

21.03.2015. u 15:21h
Izvor: RTV Yueco
Učenici iz Subotice su boravili u Poreču, gde su predstavili lokalni turistički potencijal našeg grada, a sada su četvorodnevnoj poseti đaci i profesori iz Poreča u našem gradu. Tim povodom juče na Majuru je predstavljen turistički i ugostiteljski potencijal Poreča i Vrsara.
Održana promocija turističke ponude i kuhinje Istre

Srednja ekonomska škola “Bosa Milićević” iz Subotice i Turističko-ugostiteljska škola “Antuna Štifanića "zadovoljene su saradnjom koja je uspostavljena pre nekoliko godina.

Saradnja između dve škole omogućava usavršavanje učenika, razmenu iskustava i učenika, ali i profesora, a što je za škole veoma bitno. Saradnju podržavaju I  privrednici iz Srbije i Hrvatske, kao I ugostitelji.

Ovogodišnja tema projekta je promocija lokalnih turističkih ponuda. Učenici škole iz poreča prisutnima na Majuru predstavili su u vidu prezentacije I kratkog filma šta sve treba da se obiđe u Poreču I Vrsaru. Istaknuto je da su posebno intersantni kampovi, a Istra je svakako poznata po bogatoj gastronomskoj ponudi I vinima.

Učenici smera za kuvare iz Subotice I Poreča za prosutne su sami pripremali hranu. Nakon prezentacije nastavljeno je druženje, uz tradicionalna jela, vina I muziku.

Izvor: RTV Yueco
Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre Promocija turističke ponude i kuhinje Istre
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4989
Povezane teme

majur

restoran majur

turizam

ugostiteljstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.