Komentara: 1
Pregleda: 4116
Foto

Održana promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu

25.05.2017. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu održana je danas na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe. Programu su prisustvovala deca nižih razreda iz OŠ "Kizur Ištvan" i "Ivan Goran Kovačić."
Održana promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu

Sanja Škorić, profesorica radnog prava na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe i autorka jednog dela zbirke, kaže da je cilj susreta bio da se deca kroz igru i druženje upoznaju sa svetom pisanja.

- Danas se družimo sa decom iz osnovnih škola, a povod je promocija kreativnog pisanja kod dece uz promociju knjige pesama i bajki, čiji autori smo Nenad Neša Živkov i ja. Ovo je dobra prilika da se u program uključe i deca, te da sa njima porazgovaramo o tome da li oni pišu i da svoje priče podele sa nama - rekla je Škorić.

Održana promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu

Zbirka se sastoji iz dva dela, od kojih u prvom "Sanjalica", autorke Škorić, nalaze pesme i jedna kratka priča. U drugom delu pod nazivom "Svet bajki", autor Nenad Neša Živkov napisao je popularne bajke, na nov i zanimljiv način, u formi rime i pesama. Zbirka je namenjena za decu uzrasta do petog razreda osnovne škole, ali autori nisu želeli uzrast strogo da ograniče jer, kako kaže Sanja Škorić, svaki čovek bi trebalo da neguje dete u sebi.

Održana promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu

Program je bio osmišljen tako što su autori naizmenično recitovali i čitali svoje pesme i priče, nakon čega su se deca uključivala u program sa svojim pričama. Na kraju programa, usledio je fejs pejting (face painting), te su se deci slikali crteži na licu po njihovoj želi.

Izvor: Subotica.com
Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu Promocija kreativnog pisanja i zbirke pesama i bajki za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4116
Povezane teme

promocija knjige

Oš Ivan Goran Kovačić

OŠ Kizur Ištvan

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.