Komentara: 0
Pregleda: 2571

Održana Noć reklamoždera na Ekonomskom fakultetu

24.05.2018. u 17:45h
Izvor: Subotica.com
Pred punim amfiteatrom Ekonomskog fakulteta, sinoć je održana Noć reklamoždera u organizaciji Centra za marketing "CeMar". Od ukupno devet kreativnih rešenja, publika je za najbolju izglasala reklamu za Orbit, studenata Baneta Maksimovića, Aleksandre Stanić i Snežane Bjelice.
Održana Noć reklamoždera na Ekonomskom fakultetu

Kreativna nedelja održava se već šesnaestu godinu na Ekonomskom fakultetu u Subotici, u toku koje se za sve studente organizuju različite igre, koje podstiču kreativnost, snalažljivost i poboljšavaju takozvani "team building".

Završni događaj ove tradicionalne manifestacije je Noć reklamoždera, kada se emituju reklame studenata treće godine smera Marketing, snimljene u okviru predmeta Ponašanje potrošača, dok prisutna publika glasa za najbolju.

Održana Noć reklamoždera na Ekonomskom fakultetu

Tako su sinoć studenti i profesori Ekonomskog fakulteta zajedno sa učenicima i profesorima Ekonomske škole "Bosa Milićević", kao i predstavnicima najznačajnijih kompanija u našem gradu, sa zadovoljstvom gledali kreativne reklame poznatih brendova, a potom izglasali najbolju.

- Ove godine je predstavljeno ukupno devet reklama, a publika je za najbolju odabrala reklamu za Orbit, studenata Baneta Maksimovića, Aleksandre Stanić i Snežane Bjelice. Drugo mesto pripalo je reklami za Cedevitu, a treće reklami za KitKat. Za pobednike manifestacije, sponzori Kreativne nedelje obezbedili su vredne nagrade - rekla je Ivana Stuparević, ispred Centra za marketing "CeMar".

Održana Noć reklamoždera na Ekonomskom fakultetu

"CeMar" je studentska organizacija osnovana 2001. godine na Ekonomskom fakultetu u Subotici, a od 2010. godine ima i svoje odeljenje u Novom Sadu. Prema rečima naše sagovornice, osnovna misija ove organizacije jeste da se studenti stručno usavršavaju, kroz pripremu i realizaciju projekata, koji bi doprineli razvoju ekonomije u našoj zemlji.

- Mi smo studentska, nevladina i neprofitna organizacija u okviru fakulteta i naša svrha, odnosno cilj jeste usavršavanje, sticanje znanja i iskustva u oblasti marketinga. Najviše težimo ka što većoj praksi koja će nam u budućnosti mnogo olakšati zapošljavanje. Poslovi koje radimo jesu organizovanje stručnih predavanja, raznih aktivnosti, studija slučaja, debate, kreativne nedelje i mnogo toga u okviru fakulteta - objasnila je Stuparević.

Održana Noć reklamoždera na Ekonomskom fakultetu

Izvor: Subotica.com
CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera CeMar: Veče reklamoždera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2571
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

cemar

centar za marketing

veče reklama

noć reklamoždera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.