Komentara: 0
Pregleda: 1921

Održana konferencija "Savremena dostignuća u građevinarstvu"

21.04.2017. u 16:07h
Izvor: TV Subotica
Međunarodna konferencija „Savremena dostignuća u građevinarstvu“, peta po redu, održana je danas na Građevinskom fakultetu.
Održana konferencija "Savremena dostignuća u građevinarstvu"

Međunarodna konferencija na temu savremenih dostignuća u građevinarstvu okuplja stručnjake iz zemalja u okruženju, a bavi se, između ostalog, praćenjem novih programa, primenom evrokodova, novim teorijskim istraživanjima, kao i prezentacijom radova autora.

Jedan od učesnika na koferenciji, bio je i Građevinski fakultet iz Osijeka, koji ima dugu saradnju sa subotičkim fakultetom,koja je od prošle godine intezivirana, budući da su ovi fakulteti zajedno na Erazmus plus programu.

Na konferenciji „Savremena dostignuća u građevinarstvu“, koju Građevinski fakultet tradicionalno organizuje već petu godinu zaredom, osim fakulteta iz Osijeka, učestvovali su i gosti iz Brašova, Temišvara, Budimpešte i Podgorice.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1921
Povezane teme

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.