Komentara: 3
Pregleda: 13036

Održana komemoracija Goranu i Atili

07.11.2011. u 15:33h
Izvor: RTV Yueco
Održana komemoracija Goranu i Atili

U Velikoj većnici Gradske kuće održana je komemoracija Goranu Nimčeviću (38) i Atili Kiralju (30). Od Subotičana koji su poginuli u petak oprostilo se više od 400 prijatelja, kolega, rodbine i članova porodice.

Atila Kiralj bio je dugogodišnji snimatelj, koji je radio za nekoliko televizija i privatnih produkcija u Vojvodini, a Goran Nimčević, jedan od najtalentovanijih televizijskih montažera u regionu, dizajner i vrstan muzičar, gitarista subotičke grupe Perpetuum Mobile i vlasnik marketinške agencije „Home factory“.

U svojim oproštajnim govorima režiser Zoltan Šifliš, novinar Vladimir Antić, kao i najbolji prijatelj Nimčevića iz subotičkog rok benda „Perpetuum mobile“, Danijel Davčik istakli su da su obojica bili pravi profesionalci koji su se trudili da idu uvek korak ispred.

Na skupu je prikazan film koji su zajedno radili, a njihov kolega Mihajlo Popov je kroz spot prikazao ko su stvarno bili Nimčević i Kiralj.

Goran Nimčević je sahranjen u 13,30 časova na Kerskom groblju, a Atila Kiralj u 15 časova na Bajskom groblju.

Komemoracija Goranu Nimčeviću i Atili Kiralju

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 13036

Povezana vest

Povezane teme

Atila Kiralj

Goran Nimčević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.