Komentara: 12
Pregleda: 6126

Održana izborna skupština FK "Bačka 1901"

28.12.2013. u 11:41h
Izvor: Subotica.com
U velikoj sali Nove opštine sinoć je održana izborna skupština Fudbalskog kluba "Bačka 1901". Kontraverze koje prate dve frakcije unutar kluba ponovo su došle do izražaja kroz evidentno nejedinstvo i na momente neparlamentarnu diskusiju i nadglasavanje. Posle javnog glasanja od 36 članova sa pravom glasa za novog predsednika upravnog odbora sa 21 glasom za izglasan je Zoran Mandić. dok je nešto ranije izabran i novi predsednik kluba Šandor Kalman.
Održana izborna skupština FK "Bačka 1901"

Novi saziv skupštine najstarijeg fudbalskog kluba u bivšoj Jugoslaviji FK "Bačka 1901" izabrao je  Šandora Kalmana za novog predsednika skupštine.

Na izbornoj skupštini su predložena 2 kandidata za predsednika Upravnog odbora, to su bili Zoran Mandić i Lajčo Bašić Palković. Pre procesa glasanja za predsednika UO članovi skupštine izjasnili su se većinom za javno glasanje po izboru ove funkcije i istim principom izglasano je poverenje kandidatu Zoranu Mandiću, koji je dobio 21 glas podrške, dok je za njegovog protivkandidata glasalo 6 manje.

Novi predsednik Upravnog odbora nakon što je izabrao svoje zamenike zahvalio se članovima na poverenju, a zatim i izneo svoje planove i ciljeve za nastavak borbe u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina", kao i za očuvanje i kontinuitet progresivnih rezultata koje ovaj klub ostvaruje poslednjih godina.

Održana izborna skupština FK "Bačka 1901"

Održana izborna skupština FK "Bačka 1901"

Neki od ciljeva na kojima će novi predsednik UO insistirati su stabilizacija seniorskog tima u trećem rangu (Srpska liga) takmičenja. povratak omladinske ekipe, kao i B tima FK "Bačka" kojeg žele da vide da se takmiči u Gradskoj ligi.

Mandić je istakao i da želi da poboljša internu organizaciju kluba i radi na profesionalizaciji stručnog kadra, da se pojača rad sa mladima, kao i da se napravi program rada do kraja aktuelne sezone, pa onda i za narednu i za period od četiri godine koliko i traje mandat predsednika i upravnog odbora.

Održana izborna skupština FK "Bačka 1901"

Iza Fudbalskog kluba "Bačka 1901" je jedna od najuspešnijih godina. I pored brojnih teškoća sa kojima se susretalo predhodno rukovodstvo, prvi tim je u prošloj sezoni ulaskom u Srpsku ligu „Vojvodina“ ponovio najveći uspeh u svojoj bogatoj istorji, a predhodne dve godine klub je poslovao pozitivno i uspeo da reši niz kako finansijskih, tako i organizacionih problema iz prošlosti.

Izvor: Subotica.com
Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke" Izborna skupština FK "Bačke"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 6126

Povezane vesti

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

izborna skupština

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.