Komentara: 0
Pregleda: 5497

Održana gradska smotra "Šta znaš o saobraćaju"

12.04.2014. u 18:00h
Izvor: RTV Yueco
Više od 130 učenika koji su ostvarili najbolje rezulatate na takmičenjima u svojim školama danas je učestvovalo na 45. smotri “Šta znaš o saobraćaju”. Oni koji ostvare najbolje rezultate steći će pravo nastupana republičkom takmičenju iz poznavanja saobraćaja, a oni najbolji i na evropskom takmičenju. Smotra je upriličena u Tehničkoj školi “Ivan Sarić”, a realizovana je u saradnji sa lokalnom samoupravom i Auto-moto savezom Srbije.
Održana gradska smotra "Šta znaš o saobraćaju"

Po 45. put, 134 učenika uzrasta od 7 do 13, pa i više godine, iz 16 škola sa teritorije Subotice takmičilo se na smorti “Šta znaš o saobraćaju”. Takmičenje je organizovano u tri grupe i tri discipline - polaganje testova, poligon spretnosti, poligon praktične vožnje, odnosno situacije na ulicama.

Smotra se realizuje u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije, odnosno auto-moto klubom Subotica.

Gradsku smotru “Šta znaš o saobraćaju” finansijski podržava lokalna samouprava putem istoimenog konkursa.

Najbolji na ovoj, gradskoj smotri, nastavljaju dalje takmičenje na višim nivoima kao što su republičko ili evropsko takmičenje, gde su ranije ostvarivali jako dobre rezultate.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 5497
Povezane teme

saobraćaj

deca u saobraćaju

tehnička škola ivan sarić

bezbednost saobraćaja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.