Komentara: 2
Pregleda: 2473
Foto

Održana dečija manifestacija "Žurka na ledu"

14.01.2014. u 15:09h
Izvor: RTV Yueco
Na Gradskom klizalištu održana je tradicinalna manifestacija pod nazivom "Žurka na ledu" u okviru školice klizanja gde su pored dece koja pohađaju školu klizanja, na ledu bili i njihovi roditelji, kao i bake, deke, tetke, braća i sestre. Deca su bila oduševljena i nadaju se da će i sledeće godine doći da se druže i uživaju sa svojim drugarima.
Održana dečija manifestacija "Žurka na ledu"

Za sve učesnike "Žurke na ledu" uz pomoć prijatelja školice bili su obezbeđeni sokovi kao i slatkiši.

Prvih nekoliko uvodnih minuta bilo je posvećeno za zajedničke vežbe, koje su pored dece radili i svi oni koju su se našli na ledenoj ploči Gradskog klizališta.

Ovo je samo jedan od niza projekata škole klizanja u okviru HK "Spartak" koji se sprovodi na kojem deca kroz igru i druženje uče i usavršavaju svoje klizačke sposobnosti.

Treneri koji rade sa ovim mališanima zadovoljni su njihovim dosadašnjim zalaganjem i pre svega odzivom roditelja da dođu na ovaku jednu manifestaciju i podsete se nekih vremena kada su i oni načinili svoje prve korake na ledu.

Održana dečija manifestacija "Žurka na ledu"

Škola klizanja nastavlja sa radom, i još uvek svi oni koju se do sada nisu priključi mogu to da urade i da se uključe u program i nauče ili usavrše svoje klizačko znanje.

Izvor: RTV Yueco
Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu Tradicionalna žurka na ledu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2473
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.