Komentara: 6
Pregleda: 5222

Održana 9. skupština Međunarodne policijske asocijacije

31.05.2014. u 18:20h
Izvor: RTV Yueco
U Velikoj većnici Gradske kuće održana je 9. skupština Internacionalne policijske asocijacije, na kojoj je učestvovalo 13 zemalja, a domaćin je bila policijska regija Subotica. Cilj skupštine bio je da se iznese prošlogodišnji izveštaj o radu svake regije.
Održana 9. skupština Međunarodne policijske asocijacije

U okviru IPA sekcije Srbija, do sada je formirano i samostalno radi 20 regija, koje pokrivaju područja policijskih uprava, dok je još 10 regija u osnivanju. Goste iz 13 zemalja, osim domaćina, pozdravili su predstavnici našeg grada.

Mađarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Grčka, Rumunija i Albanija, samo su neke od zemalja koje su prisustvovale skupštini Intarnacionalne policijske asocijacije. IPA je u Srbiji proslavila već 8 godina postojanja, a subotička regija je druga osnovana regija i radi od 2008. godine. Prema rečima ljudi iz subotičke regije, ima mnogo rezultata sa kojima se oni ponose, pogotovo što su jedna od aktivnijih regija u regionu.

Održana 9. skupština Međunarodne policijske asocijacije

Internacionalna policijska asocijacija Srbija dobila je veliko priznanja Međunarodne asocijacije, da od 2012. godine bude mentorska sekcija Crnoj Gori u njenom formiranju, a uskoro će istu ulogu preuzeti i kod osnivanja asocijacije u Albaniji.

Gostima je dobrodošlicu poželeo i gradonačelnik Subotice Jene Maglai i poželeo lep i ugodan boravak u našem gradu. Nakon toga nekoliko predstavnika asocijacije iz drugih zemalja takođe se obratilo skupu.

Izvor: RTV Yueco
Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije Svečana Skupština IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sekcije Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5222
Povezane teme

Policija Subotica

gradska kuća

internacionalna policijska asocijacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.