Komentara: 0
Pregleda: 8976
Foto

Održan "Sajam venčanja" u hotelu Galleria

06.03.2016. u 08:14h
Izvor: Subotica.com
U atriumu hotela „Galleria“ juče je održan peti „Sajam venčanja“, koji je okupio oko 25 izlagača i koji su budućim mladencima predstavili sve ono što je potrebno da njihov najlepši dan bude kompletan.
Održan "Sajam venčanja" u hotelu Galleria

Svoju ponudu predstavili su saloni venčanica, zlatare, hoteli i restorani, agencije za dekoraciju, cvećare, poslastičarske radnje, frizerski i kozmetički saloni, fotografi...

-Mi volimo da kažemo da je na mladencima samo da kažu „DA“, a sve ostalo što im treba mogu da nađu na „Sajmu venčanja“ - kaže Sabina Šuster, direktorka hotela „Galleria“. - Raduje nas što je manifestacija svake godine sve masovnija i zahvalna sam timu hotela i našim saradnicima, koji su dali sve od sebe da današnji događaj bude zaista veličanstven.

Predivan ambijent „Balske dvorane“ hotela „Galleria“ je jedno od omiljenih mesta za venčanja. Samo tokom prošle godine 35 mladenaca je na tu stalo na ludi kamen.

Održan "Sajam venčanja" u hotelu Galleria

- Od nedavno imamo kompletnu organizaciju venčanja, koju vodi uigran i iskusan tim ljudi, a mladenci u potpunosti mogu da se oslone na nas i da uživaju u jednom od najvažnijih i najlepših dana u životu - dodaje direktorka.

Fotografije sa Sajma venčanja možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com

Peti Sajam venčanja u Subotici

Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici Peti Sajam venčanja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije

Peti sajam venčanja u Subotici

Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici Peti sajam venčanja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 8976

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

sajam venčanja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.