Komentara: 0
Pregleda: 2887
Foto

Održan prijem za novinare

29.12.2023. u 12:43h
Izvor: Subotica.com
U Medija centru Gradske kuće danas je upriličen prijem za novinare i medijske radnike iz našeg grada.
Održan prijem za novinare

Zaposlene u medijskim kućama ugostio je gradonačelnik Stevan Bakić sa saradnicima, a prijem je bio i prilika da se sumiraju rezultati godine na izmaku i krene u susret nekim novim izazovima.

- Pandemija, kriza i ratovi koji, nažalost, još uvek traju ostavili su posedce kako na naš grad tako i na Republiku Srbiju i ceo svet. Ali ova godina bila je izuzetno uspešna za našu lokalnu samoupravu. Ovo he bila godina istorijske finansijske stabilnosti budžeta grada, koji nam je dozvolio da uradimo mnoge stvari – istakao je gradonačelnik Bakić. – Ponosan sam na rad lokalne samouprave, o čijem radu svedoči i izveštaj Državne revizorske institucije. I dogodine nas čeka puno posla, nema stajanja, imamo puno investicionih stvari koje treba da uradimo i privedemo kraju do polovine godine. Ono što je ostalo je rekonstrukcija Opšte bolnice.

Održan prijem za novinarePrvi čovek grada zahvalio se najpre sugrađanima, koji su imali i imaju razumevanja i strpljenja za realizaciju velikog projekta izgradnje brze pruge Beograd –Budimpešta, koja prolazi kroz Suboticu, potom i svojim saradnicima i medijima na objektivnom izveštavanju o svim gradskim dešavanjima.

Održan prijem za novinare

Izvor: Subotica.com
Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi Novogodišnji prijem za predstavnike medija u Gradskoj upravi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 2887
Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.