Komentara: 0
Pregleda: 2770

Održan Memorijalni turnir "Ervin Danka" u stonom tenisu

10.05.2015. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Stonoteniskog saveza Subotice u Stonoteniskom centru "Subotica" juče je održan III Memorijalni turnir "Ervin Danka" za veterane na kojem su učešće uzeli i takmičari domaćeg Spartaka.
Održan Memorijalni turnir "Ervin Danka" u stonom tenisu

Na III Otvorenom međunarodnom memorijalu u apsolutnoj kategoriji najuspešniji je bio Stefan Kostadinović iz Spartaka, odmah iza njega bio je Nikša Martinović, dok su treće mesto podelili Robert Takarič, takođe iz Spartaka i  Gabor Kudlik mađarske ekipe "Budaorš".

U starosnoj kategoriji takmičara od 40 do 49 godina prvo mesto je osvojio Gabor Kudlik (Budaorš), drugi je bio Milan Trbović (Spartak), sok su poziciju broj tri podelili Arsenije Katanić (Novi Sad) i Erno Salma (Segedin).

Takmičari od 50 do 59 godina ostvarili su sledeći plasman: 1. Branko Cvetković (Kikinda), 2. Arsenije Katanić (Novi Sad), 3. Miloš Kramaršić (Beograd) / 3. Ivan Vajcenfeld (Subotica).

U kategoriji 60+ godina prvo mesto je osvojio Branko Cvetković (Kikinda), drugi je bio Đuro Čučković (Novi Sad) dok su treću poziciju podelili  Bela Bunfort (Subotica) i Dušan Ratković (Novi Sad)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2770
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

stonoteniski centar

stonoteniska sala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.