• Pregleda: 2258

Održan Memorijalni turnir "Ervin Danka" u stonom tenisu

U organizaciji Stonoteniskog saveza Subotice u Stonoteniskom centru "Subotica" juče je održan III Memorijalni turnir "Ervin Danka" za veterane na kojem su učešće uzeli i takmičari domaćeg Spartaka.
Foto: Igor Jevremov
Održan Memorijalni turnir "Ervin Danka" u stonom tenisu

Na III Otvorenom međunarodnom memorijalu u apsolutnoj kategoriji najuspešniji je bio Stefan Kostadinović iz Spartaka, odmah iza njega bio je Nikša Martinović, dok su treće mesto podelili Robert Takarič, takođe iz Spartaka i  Gabor Kudlik mađarske ekipe "Budaorš".

U starosnoj kategoriji takmičara od 40 do 49 godina prvo mesto je osvojio Gabor Kudlik (Budaorš), drugi je bio Milan Trbović (Spartak), sok su poziciju broj tri podelili Arsenije Katanić (Novi Sad) i Erno Salma (Segedin).

Takmičari od 50 do 59 godina ostvarili su sledeći plasman: 1. Branko Cvetković (Kikinda), 2. Arsenije Katanić (Novi Sad), 3. Miloš Kramaršić (Beograd) / 3. Ivan Vajcenfeld (Subotica).

U kategoriji 60+ godina prvo mesto je osvojio Branko Cvetković (Kikinda), drugi je bio Đuro Čučković (Novi Sad) dok su treću poziciju podelili  Bela Bunfort (Subotica) i Dušan Ratković (Novi Sad)

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.