• Pregleda: 1428

Održan humanitarni turnir u basketu "Koš za Žarko"

Humanitarni turnir u basketu, pod nazivom "Koš za Žarko", održan je u organizaciji MZ Centar III, čime je još jednom potvrđena uspešna višegodišnja saradnja između ove Mesne zajednice i OISŠ "Žarko Zrenjanin". 
Održan humanitarni turnir u basketu "Koš za Žarko"

Na ovogodišnjem humanitarnom turniru učestvovalo je oko dvadesetak basketaša, koji dolaze na rekreaciju u sportsku salu ove škole, a prikupljena sredstva namenjena su za kupovinu sportske opreme, koja će biti donirana učenicima OISŠ "Žarko Zrenjanin".

Iako je rezultat bio u drugom planu, pobednici turnira bili su momci iz ekipe "SU - TEAM", koji su u finalu savladali legende subotičke basketaške scene, ekipu "OLD BASKET SCHOOL" rezultatom 21:17. Osim turnira u basketu, u proteklom periodu održan je i turnir u malom fudbalu "Gol za Žarko", kada su takođe prikupljena sredstva za pomoć ovoj obrazovnoj ustanovi.

Ovi turniri, kao i brojne druge akcije, poput "Sunčana jesen života" i "Džaba ste švrljali", predstavlju nastavak i potvrdu uspešne višegodišnje saradnje Mesne zajednice Centar III i OISŠ "Žarko Zrenjanin".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
sLOVEnac Odgovori
Rale legenda :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.