Komentara: 2
Pregleda: 3782
Foto

Održan humanitarni koncert "Subotičko srce za decu"

23.03.2013. u 11:14h
Sinoć u Omladinskom klubu „Skladište“ održan je humanitarni koncert pod nazivom „Subotičko srce za decu“ u organizaciji „Blic“ Fondacije i Fondacije „Danilo Kiš“ iz Subotice.
Održan humanitarni koncert "Subotičko srce za decu"

Doprinos ovoj plemenitoj inicijativi koncertnim nastupom su pružili popularni bend iz Subotice Perpetuum Mobile, u saradnji sa pevačicom Hajnalkom Buš, Subotičankom koja je u nedavno završenom televizijskom šou Televizije RTS „Ja imam talenat“ osvojila značajno drugo mesto, kao i simpatije mnogih Subotičana.

Gosti iznenađenja su bili najmlađi subotički bend Timebreakers.

Na ovu humanu inicijativu organizatori su bili potaknuti pričom o siromašnoj subotičkoj porodici sa četvoro maloletne dece, objavljenoj u dnevnom listu „Blic“, koja živi na rubu egzistencije i kojoj će ova pomoć biti i namenjena.

Održan humanitarni koncert "Subotičko srce za decu"

Od sredstava prikupljenih tokom dobrotvorne večeri, davanjem dobrovoljnog priloga na ulazu, mališanima iz ove porodice će biti kupljeno ono što im je najpotrebnije u ovom trenutku. Reč je o mališanima iz porodice Vukotić (Dijana Iva, Marija, Kristijan i Mile).

Organizatori ovim povodom pozivaju i druge donatore, pravna lica koja svoje donacije mogu da daju u novčanom, kao i u robnom obliku, pošto je svaka pomoć dobrodošla. Uplate se mogu izvršiti na račun „Blic“ Fondacije.

Podaci o računu:

Blic Fondacija
Žorža Klemansoa 19, Beograd
Matični broj: 28826184, PIB: 107873825
Dinarski račun:
2750010221949709 90 -  RSD (naznačiti: Za porodicu Vukotić)
Societe Generale Srbija, Beograd

Više informacija na danilokis.rs i blic.rs

 Održan humanitarni koncert "Subotičko srce za decu"

Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“ Humanitarni koncert „Subotičko srce za decu“
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3782

Povezana vest

Povezane teme

humanitarni koncert

Fondacija Danilo Kiš

perpetuum mobile bend

omladinski klub "skladište"

timebreakers

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.