Komentara: 3
Pregleda: 2543

Održan Dan portreta

22.12.2012. u 03:45h
Udruženje građana “SPOT” i Udruženje građana “PhotoWalkers” u saradnji sa osnovnom i srednjom školom “Žarko Zrenanin” iz Subotice realizovali su danas jednodnevnu aktivnost pod nazivom “Help portrait 2012”.
Održan Dan portreta

"Help portrait 2012" je prva aktivnost projekta "Miris zime" koji je finansiran od strane Opštine Subotica – gradskog odbora za omladinu i turizam.

Projekat “Miris zime” ima za cilj da kroz deset edukativnih radionica, učesnici dobiju priliku da ovladaju tehnikama fotografije, dobiju set praktičnih saveta kako da svoju ideju pretoče u fotografiju i krajem februara sa voditeljima organizuju izložbu fotografija u Domu učenika.

“Help portrait 2012” je događaj svetskih razmera koji se organizuje od strane fotografa koji se udružuju ispred ideje da koriste svoje fotografske veštine sa ciljem da zajednici poklone nešto vredno.

Juče su od 10 do 15 č u dnevnom boravku za umereno i teže mentalno nedovoljno razvijena lica iznad 18 godina pri ОISŠ “Žarko Zrenjanin” u Banijskoj ulici u Subotici lokalni fotografi pravili foto portrete korisnika.

Ukupno 37 korisnika je imalo priliku da se fotografiše sa članovima svoje porodice i drugarima.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2543
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

photowalkers

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.