Komentara: 1
Pregleda: 3529

Održan Coca-Cola Kup u sportskoj sali Tehničke škole

30.04.2014. u 16:18h
Izvor: RTV City
Hala Tehničke škole „Ivan Sarić“ bila je domaćin drugog polufinalnog međuokružnog školskog prvenstva u fudbalu čiji je organizator Savez za školski sport i Kompanija Coca-Cola uz podršku Ministarstva omladine i sporta, ali i lokalne samouprave.
Održan Coca-Cola Kup u sportskoj sali Tehničke škole

Tokom kvalifikacija u međuokrugu, svoje fudbalsko znanje pokazalo je 4400. mladih takmičarki i takmičara iz 200. osnovnih škola.

Na ovom takmičenju učešće je uzelo ukupno 8 osnovnih škola u muškoj i ženskoj kategoriji, a Severno-bački okrug predstavljale su Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Bajmoka u ženskoj kategoriji i Osnovna škola „Sonja Marinković“ u muškoj kategoriji, a pobednici će se plasirati na finalni turnir.

Tokom Coca-Cola kupa svoje fudbalsko umeće demonstritaće više od 30.000 učenika iz cele Srbije, što je jedna od najmasovnijih takmičenja za školarce.  Uz Suboticu ove radne sedmice i Pančevo je domaćin međuokružnog školskog prvenstva, a uz dva pomenuta grada, još šest gradova u Srbiji biće organizatori.

Finalni turnir zakazan je za 22. i 23. maj na Adi Ciganliji u Beogradu.

Izvor: RTV City
Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup Coca-Cola Kup
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3529
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.