Komentara: 1
Pregleda: 1494
Foto

Održan 22. Vašar zimnice na Kvantašu, donirano povrće i voće Narodnoj kuhinji

23.10.2023. u 09:03h
Izvor: Subotica.com
Održan 22. Vašar zimnice na Kvantašu, donirano povrće i voće Narodnoj kuhinji

Na Kvantašu je, u subotu, održan 22. "Vašar zimnice" koji tradicionalno organizuje JKP "Subotičke pijace". Svoje proizvode, pre svega sezonsko voće i povrće, ponudilo je više od 70 poljoprivrednih proizvođača iz Subotice i okoline.

Kao i ranijih godina, "Vašar zimnice" imao je humanitarni karakter, a učesnici su donirali ukupno oko 500 kilograma voća i povrća subotičkoj Narodnoj kuhinji.

Održan 22. Vašar zimnice na Kvantašu, donirano povrće i voće Narodnoj kuhinji- U godini kada Narodna kuhinja u Subotici obeležava tri decenije kontinuiranog funkcionisanja, odlučili smo zajedno sa prodavcima da donirano voće povrće, ali i drugi proizvodi budu usmereni za pripremanje toplih obroka socijalno najugroženijim sugrađanima. Znamo da je donacija otišla u prave ruke - poručio je Aleksandar Aleksić, direktor JKP "Subotičke pijace" - Zahvaljujući donacijama poput ove mi možemo da utičemo na kvantitet i kvalitet toplih obroka. Neke od proizvoda ćemo iskoristiti i za pakete hrane koje delimo najugroženijim sugrađanima. Svaka donacija, bilo finansijska, bilo u robi može samo da pomogne našim korisnicima više nego što je u osnovi. Predstoji zimski period koji je najteži za socijalno ugrožene sugrađane i ja se zahvaljujem JKP "Subotičke pijace", kao i izlagačima na ovoj donaciji.

Održan 22. Vašar zimnice na Kvantašu, donirano povrće i voće Narodnoj kuhinjiPodsećamo, subotička Narodna kuhinja svaki dan priprema tople obroke za 1.200 socijalno ugroženih Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1494
Povezane teme

vašar zimnice

jkp subotičke pijace

kvantaška pijaca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.