Komentara: 0
Pregleda: 3212

Održan 15. Super Enpi Kup u karateu

26.03.2014. u 14:44h
Izvor: Kurir
Prošle nedelje je u Subotici u organizaciji karate kluba Enpi održan Internacionalni XV Super Enpi karate kup 2014. Na takmičenju je učestvovalo 1.829 takmičara u pojedinačnim nastupima i 215 ekipa u katama i borbama, dok je pravdu delilo 80 sudija.
Održan 15. Super Enpi Kup u karateu

Na takmičenju je bilo 86 klubova iz 11 zemalja. U generalnom plasmanu najuspešniji su bili: Karate klub iz Slovačke, KK "Japan" iz Beograda i KK "Vrbas" iz Vrbasa koji je ujedno bio i klub sa najviše učesnika na ovom  takmičenju. Najbolja seniorka ovog takmičenja je bila Ana Ćirić iz Odžaka, a najbolji senior Đorđe Vuković iz subotičkog Enpija.

Osnivač KK "Enpi" i organizator Kupa izrazio je zadovoljstvo velikim odazivom i kako je proteklo celo dešavanje: - "Kao svake godine i ove godine smo oborili rekord po broju učesnika. Na dosadašnjih 15 turnira nastupilo je 20.387 karatista što je 1.359 po turniru. Nastupali su klubovi iz 16 dražava. Pokazali smo se kao dobri organizatori ovog velikog karate takmičenja. Svake godine se trudimo da bude bolje i lepše. Nadam se da su se učesnici osećali prijatno i da iz Subotice nose lepe utiske, puno novih prijateljstava i naravno, puno medalja" - izjavio je Milorad Ćopić, osnivač KK "Enpi" i predsednik Šotokan karate saveza Srbije.

Izvor: Kurir
15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu 15. Super ENPI Kup u karateu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3212
Povezane teme

karate klub enpi

super enpi kup

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.