Komentara: 2
Pregleda: 2255

Odobrena sredstva za popravku fasade Tehničke škole Ivan Sarić

30.10.2013. u 14:57h
Izvor: RTV Yueco
Vlada Vojvodine je na današnjoj sednici iz tekuće budžetske rezerve, Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ iz Subotice usmerila 2,3 miliona dinara za finansiranje dela troškova sanacije fasade na objektu škole, dok je Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Termal Vrdnik usmereno 3,5 miliona dinara za omogućavanje nesmetanog funkcionisanja bolnice.
Odobrena sredstva za popravku fasade Tehničke škole Ivan Sarić

Takođe, iz budžetske rezerve izdvojeno je 200 hiljada dinara za finansiranje dela troškova lečenja studenata Novosadskog univerziteta Dušana Travice i Gorana Šišarice iz Kule, koji su doživeli saobraćajnu nesreću u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vlada Vojvodine je imenovala i članove Saveta Visoke tehničke škole strukovnih studija u Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Visoke poslovne škole u Novom Sadu, Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici, Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu i Kikindi, te Visoke škole strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – Sirmijum u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2255
Povezana vest
Povezane teme
tehnička škola ivan sarić vlada vojvodine
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.