Komentara: 0
Pregleda: 2300

Odlični rezultati veterana atletskog kluba "Spartak" na takmičenjima u Italiji i Hrvatskoj

27.09.2013. u 11:44h
Veterani Atletskog kluba Spartak učestvovali su nedavno na Olimpijadi u Torinu i Balkanskom prvenstvu u Zagrebu na kojem su osvojili 8 medalja.
Odlični rezultati veterana atletskog kluba "Spartak" na takmičenjima u Italiji i Hrvatskoj

Ostvareni su zapaženi rezultati. Na Olimpijadi u Torinu u avgustu Radovan Radulović je uspeo da odbrani titulu prvaka Balkana na 3.000 metara stipl u kategoriji M60, postane prvak na 5.000 metara i osvoji bronzanu medalju na 1.500 metara.

Pored Radulovića na Balkanskom prvenstvu u Zagrebu učestvovala su još tri atletičara iz Atletskog klub "Spartak" - Kasiba Silvester u bacanju kugle, Stojanka Sokol u srednjim prugama i Maja Radulović u brzom hodanju. Kasiba je osvojio dve medalje - jednu srebrnu i jednu bronzanu, Stojanka Sokol je osvojila zlatnu medalju na 5.000 metara trčanje dok je Mara Radulović postala prvak Balkana u dve discipline, - na 3.000 metara stipl kao i na 5.000 metara u brzom hodanju.

Subotičani su osvojili pet zlatnih, jednu srebrnu i dve bronzane medalje. Do kraja sezone veteranima Spartaka predstoji Međunarodni maraton u Podgorici i Državno prvenstvo u polumaratonu.

Sekcija veterana Atletskog kluba Spartak ima pet aktivnih članova.

Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2300
Povezane teme

atletski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.