Komentara: 11
Pregleda: 3201

Odličan start FK "Spartak" - dve pobede i jedan nerešen rezultat za treću poziciju na tabeli JSL

24.08.2014. u 10:49h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka pobedili su juče povratnika u Super ligu ekipu Mladosti iz Lučana sa minimalnih, ali dovoljnih 1:0. Ovo je druga pobeda subotičke ekipe koja u novoj sezoni u tri odigrana kola nema poraz. U narednom kolu Spartak gostuje na Marakani ekipi Crvene zvezde.
Odličan start FK "Spartak" - dve pobede i jedan nerešen rezultat za treću poziciju na tabeli JSL

Iako je FK "Spartak" po okonačnju prethodne sezone pretrpeo velike igračke promene i šansu su dobili mlađi i mnogo neiskusniji igrači, mnogi su ovom klubu prognozirali borbu za opstanak u Jelen super ligi, ali sudeći po rezultatima u prvom kolu, ova ekipa mogla bi da bude iznenađenje u prvom delu sezone, iako prava iskušenja tek nadolaze.

Juče je na Gradskom stadionu u Subotici pred oko 700 gledalaca odigran meč trećeg kola u kojem je Spartak dočekao novajliju u Super ligi ekipu Mladosti iz Lučana, koja je u naš grad došla kao ekipa najmanje za poštovanje, što su juče i pokazali na terenu, iako je konačni rezultat bio u korist Spartaka.

Šefa struke posebno raduje odbrana koja za 270 minuta nije primila gol, ali sa druge strane brine ga slaba efikasnost koja će u narednom periodu morati značajno da se popravi.

Jedini gol na utakmici postigao je u 29' minutu Milić, na odličan prodor i asistenciju Farkaša. Pored ove prilike koju su iskoristili igrači Spartaka su imali nekoliko koje su bile izvesne, ali nisu pretočene u gol. Pogađao je Spartak abrem dva puta u stativu, ali od šest upučenih šuteva u sam okvir tek jedan je završio u mreži. Spartak je imao i deset pokušaja van okvira gola, što kroz jedan pokazatelj govori o boljoj igri domaćih.

Posle tri odigrana kola Spartak zauzima treće mesto sa 7 bodova i pored Crvene zvezde i Novog Pazara jedina je ekipa koja je bez poraza, iako toj grupi može da se pridruži Partizan koji večeras igra protiv Donjeg Srema, a njegova pobeda pomerila bi Spartak za jedno mesto niže.

U narednom kolu fudbaleri Spartaka gostuju na Marakani ekipi Crvene zvezdekoja je sinoć takođe minimalno pobedila Vojvodinu na gostovanju, a zatim dočekuju Jagodinu i gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3201

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.