Komentara: 11
Pregleda: 3776

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju Mladost iz Lučana

22.08.2014. u 17:37h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka sutra od 17,30 časova u okviru 3. kola Jelen super lige dočekuju na Gradskom stadionu povratnika u elitu, ekipu Mladosti iz Lučana. Derbi kola je meč između Vojvodine i Crvene zvezde na stadionu Karađorđe, a upravo Crvena zvezda će biti Spartakov protivnik (na Marakani) u 4. kolu JSL.
Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju Mladost iz Lučana

FK "Spartak" je u prva dva kola nove sezone zabeležio pobedu i nerešen rezultata i bez primljenog gola i samo jednim postignutim trenutno se nalazi na šestoj poziciji sa 4 osvojena boda. Na današnjoj konferenciji za novinare obratili su se šef struke Petar Kurćubić i prvotimac Goran Antonić.

Po rečima Kurćubića osnovni cilj u odnosu na prethodne takmičarske utakmice je da se smanji broj tehničkih grešaka i da se podigne nivo taktičke discipline, što bi trebalo značajno da utiče na kvalitet igre. Šef struke je takođe istakao da je zadovoljan odbranom, ali da ekipa mora više da radi na napadu i igri sa loptom.

- "Vrlo nam je važno da u narednoj utakmici napravimo dobar rezultate i vežemo tri utakmic ebez poraza jer nas u narednom periodu očekuje niz teških utakmica sa jakim protivnicima" - izjavio je Kurćubić

Prvi trener Spartaka pohvalno je govorio o igri protivnika naglasivši da su odigrali dva odlična meča, da su u super ligu ušli direktno iz prve lige, kako kaže "protutnjavši" kroz prošlu sezonu. To je ekipa koja ima tradiciju, iskusne igrače i odličnog trenera.

"Očekujem otvorenu i neizvesnu utakmicu, ali ukoliko budemo ispravili neke greške na kojima smo radili očekujem pozitivan rezultat" - zaključio je Kurćubić

Goran Antonić pozvao je navijače da podrže ekipu u što većem broju i da zajedno naprave dobar rezultat pred predstojeće teške utakmice koje ih očekuju u narednom periodu (Crvena zvezda, Jagodina, Vojvodina).

Poslednji meč koji su 2009. godine odigrale ove dve ekipe završen je pobedom Mladosti (2:1), a gol za Spartak je tada postigao Nosković.

Cene ulaznica za sutrašnju utakmicu iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz, dok žene od ove sezone plaćaju redovnu ulaznicu. Sezonska karta za zapadnu tribinu iznosi 2.500 dinara.

U narednom (4.) kolu FK "Spartak" gostuju ekipi Crvene zvezde na beogradskoj Marakani.

Predstavljen novi igrač Novica Maksimović

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju Mladost iz Lučana

Novica Maksimović (1988) najnovije je pojačanje FK "Spartak". Novica igra na poziciji zadnjeg veznog, a po potrebi može da ispunjava zadatke i na mestu štopera. Skoro celu svoju karijeru proveo u Hajduku iz Kule, gde je zabeležio 90 nastupa za prvi tim.

Po raspadu Hajduka prelazi u FK "Novi Sad". Nakon pola godine karijeru nastavlja u Mađarskoj, u ekipi Lombard Papa. Drugi deo prethodne sezone bio je standardni prvotimac Slobode iz Užica. Novica će u Spartaku nositi dres sa brojem 18.

Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" uoči 3. kola i meča sa Mladosti iz Lučana FK "Spartak" uoči 3. kola i meča sa Mladosti iz Lučana FK "Spartak" uoči 3. kola i meča sa Mladosti iz Lučana FK "Spartak" uoči 3. kola i meča sa Mladosti iz Lučana FK "Spartak" uoči 3. kola i meča sa Mladosti iz Lučana
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3776

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.