Komentara: 3
Pregleda: 8101

Odlazi Joerg Heeskens, savetnik gradonačelnika

22.12.2010. u 00:37h
Izvor: RTV Yueco
<p>Savetnik gradonačelnika za strana ulaganja Joerg Heeskens od prvog januara neće vi&scaron;e obavljati ovu dužnost. Joerg će preći na mesto savetnika ministra za regionalni razvoj Mlađana Dinkića. Dva najznačajnija projekta koja su pokrenuta u poslednjih godinu i po dana, koliko je Joerg u Subotici, bile su investicije Dunkernmotoren-a i Norma grupe.</p>
Odlazi Joerg Heeskens, savetnik gradonačelnika

Dunkernmotoren i Norma grupa su prema rečima Joerga dva najzačajnija projekta koja su ostvarena za vreme dok je on bio savetnik gradonačelnika. On kaže da se za godinu i po dana odamaćio u Subotici i sada se oseća kao njen građanin.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić kaže da je dolaskom Joerg stvoren jedan dobar tim sa dobrom atmosferom za privljačenje investitora. Iako gradonačelnik kaže da se njegovim odlaskom neće mnogo šta menjati u timu, ipak su na gubitku.

Tim za privlačenje investitora profesionalizovao je sve svoje segmente. Sa privlačenjem investitora u Subotici će se nastaviti, bez obzira na to što će od sada Joerg raditi kao pomoćnik ministra Mlađana Dinkića.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 8101
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.