Komentara: 0
Pregleda: 1962

Odgovorni mladi - održiva budućnost

10.02.2012. u 18:43h
Izvor: RTV Yueco
Odgovorni mladi - održiva budućnost

Studenstka organizacija AIESEC pokrenula je projekat “Odgovorni mladi, održiva budućnost” sa ciljem razvoja i obrazovanja, povećanja svesti i aktivizma članova đačkih, studentskih, humanitarnih, omladinskih i nevladinih organizacija u oblastima društvenog, ekonomskog i ekološkog aspekta održivog razvoja, i njihovog povezivanja sa Vladinim i privrednim sektorom.

Na ovaj način žele da doprinesu osposobljavanju mladih da kreativno i kritički misle, rešavaju probleme i međusobno sarađuju i stvaraju novu ekonomiju, stabilan društveni sistem i održivi razvoj. Ovo je prilika da mladi steknu praktično iskustvo iz projektnog menadžmenta, sarađuju sa kompanijama i da dugoročno utiču na promene u svojoj zajednici. Teme ovogodišnjeg konkursa nose nazive “Utičem na održivost životne sredine”, “Utičem na održivost društva” i “Utičem na održivost ekonomije” Najbolji projekat dobija 1000 evra za realizaciju. Prijave se primaju do 15. marta 2012.

Svi zainteresovani mogu saznati kako napisati projekat na seminarima koji će tokom februara i marta biti održani u Subotici i još nekoliko gradova u Srbiji. Više informacija na veb stranici odrzivimladi.org.rs

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1962
Povezane teme

aiesec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.