Komentara: 5
Pregleda: 1817

Odbojkaši Spartaka savladali Partizan, odbojkašice izgubile od Beograda

27.02.2020. u 11:21h
Izvor: Subotica.com
Nastavljeno je takmičenje u mini ligi, a subotički superligaši su imali polovičan uspeh. Muška ekipa je sinoć pred svojim navijačima savladala Partizan, dok je ženska poražena u gostima od ekipe Beograda.
Odbojkaši Spartaka savladali Partizan, odbojkašice izgubile od Beograda

Odbojkaške ekipe Spartaka sa različitim ambicijama nastavile su takmičenje. Dok se muška ekipa bori za ulazak u polufinale, odnosno borbu za titulu, ženska ekipa se grčevito bori za opstanak u elitnom rangu.

U prvom kolu muške mini lige, koju čini prvih šest ekipa iz prvog dela takmičenja, a koja se igra po dvokružnom sistemu, Spartak je poražen u Nišu, a sinoć je sa 3-0 u Subotici savladao Partizan. U narednom kolu, koje je na programu već za vikend, Spartak gostuje Mladom Radniku u Požarevcu.

Paraleno se igra i mini liga u ženskoj konkurenciji, a Subotičanke su u utorak upisale novi poraz, drugi u "razigravanju" i nalaze se u sve težoj situaciji. Samo u prvom setu Subotičanke su pružile malo jači otpor, ali epilog je slavlje Beograda rezultatom 27:25. U preostala dva seta domaćim je bio sigurniji i slavio sa 3-0. U narednom kolu "golubice" će 6. marta dočekati Klek.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 1817
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.