Komentara: 3
Pregleda: 1868

Odbojkaši Spartaka počeli pripreme za novu sezonu, dosta promena u igračkom sastavu, Balkanski kup na jesen

27.07.2020. u 15:49h
Izvor: Subotica.com
Superligaš iz Subotice započeo je danas pripreme za nove takmičarske izazove, iako je prilično neizvesno kako će odvijati samo takmičenje s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, pogotovo na jesen. Subotičani su se takođe prijavili za učešće na Balkanskom kupu.
Odbojkaši Spartaka počeli pripreme za novu sezonu, dosta promena u igračkom sastavu, Balkanski kup na jesen

Na prvom okupljanju proverenom triu struke koji predvodi Igor Žakić, a pomažu Stefan Laković i Uroš Kecman, javili su se kapiten Nemanja Jungić, Miljan Milović, Aleksandar Tumbas, Dario Peić, Miloš Trivunić, Aleksa Nestorović i Branislav Seizović, kao i novi igrači: Ivan Marković (tehničar), Miloš Nadaždin (korektor) i Nikola Pavlović (srednji bloker), Stefan Dulić i Luka Tomčić.

Po plasmanu MOK "Spartak je obezbedio pravo, ali i povrdio učešće u takmičenju "Balkanski Kup", a koje bi, ako epidemiološka situacija to dozvoli, trebalo da se igra tokom septembra i oktobra.

Odbojkaši Spartaka počeli pripreme za novu sezonu, dosta promena u igračkom sastavu, Balkanski kup na jesenIz Kluba ističu da u skladu sa zdravstvenom situacijom na celoj teritoriji Republike pripreme će se za sada raditi na otvorenom  prostoru, pre svega u Dudovoj šumi, u nadi da će se što pre stvoriti uslovi za nastavk rada u Hali sportova.

Prvenstvo u superligaškom rangu zakazano je za 18. septembar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1868
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.